Rubrieken
Populaire artikelen

1.4 Bestuursorganisatie

De school wordt bestuurd vanuit een zelfstandige stichting: de Onderwijsstichting College Hageveld. De schoolleiding, bestaande uit de rector-bestuurder en twee conrectoren, draagt zorg voor de dagelijkse invulling, ontwikkeling en uitvoering van het gehele beleid en voor de goede gang van zaken binnen de school. Ook heeft de school een medezeggenschapsraad (MR) en een leerlingenraad.

In de medezeggenschapsraad zijn alle geledingen vertegenwoordigd: ouders, leerlingen en personeelsleden. De medezeggenschapsraad adviseert de schoolleiding bij beleidszaken en kan al dan niet instemming betuigen bij bepaalde voorgenomen besluiten. De verslagen van de medezeggenschapsraad zijn voor belanghebbende in te zien via Magister in de "Studiewijzer voor ouders". De leerlingenraad bestaat uit gekozen afgevaardigden uit de leerjaren 2 t/m 6. Zij vergaderen met een docent over zaken die vooral de leerlingen aangaan en adviseren daarover de medezeggenschapsraad en de schoolleiding. De leerlingenraad is te bereiken via leerlingenraad@hageveld.nl.

Samenstelling medezeggenschapsraad

Namens de ouders: 
 
Lex Nagelkerken & Katja Loggen-ten Hoopen
e-mail: omr@hageveld.nl 
 
Namens de leerlingen: 
Wende en Júlia Barbosa van Wijk
e-mail: lmr@hageveld.nl 

Namens het personeel: 
  • Tim Suttorp (voorzitter) 
  • Nicole Verhagen
  • Frank Heesbeen
  • Matthijs Huiskes

e-mail: mr@hageveld.nl

Bij de school zijn uiteraard meerdere belanghebbende partijen betrokken, bijvoorbeeld een schoolarts van de GGD Kennemerland, een Arbodienst, een Inspecteur van Onderwijs, de leerplichtambtenaar en een externe vertrouwenspersoon. Ook werkt Hageveld nauw samen met de gemeente Heemstede en de verschillende scholen in de omgeving.

Klik hier voor een overzicht van relevante gegevens betreffende onze school en onze medewerkers.


Terug