Vacatures

Klik hieronder om onze vacatures te bekijken
Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Werken op College Hageveld

Werken op Atheneum College Hageveld betekent werken in een lerende organisatie waarin medewerkers in een open en informele sfeer hun werk doen. Onze school is een omgeving waarin mensen durven te leren, met én van elkaar. Medewerkers gaan graag met elkaar in gesprek over het geven van goede lessen en manieren waarop het werk zo goed mogelijk gedaan kan worden. Zij kunnen de pedagogische en onderwijskundige uitgangspunten van de school vertalen naar hun eigen onderwijspraktijk. Een onderzoekende houding, initiatief en samenwerking worden gewaardeerd.

Begeleiding nieuwe medewerkers
We vinden het belangrijk om nieuwe medewerkers en startende docenten goed te begeleiden. Er is een intern begeleidingsprogramma voor startende docenten met daarin een wekelijks contactmoment. Daarnaast zijn er intervisiegroepen waarin startende en meer ervaren docenten ervaringen uitwisselen en werken aan de elkaars ontwikkeling. Het volgen van scholing buiten de school wordt gestimuleerd en ondersteund.


Interesse?
Als je interesse hebt in werken op onze school, kun je dat kenbaar maken, ook als er geen vacatures open staan, door het sturen van een open sollicitatie naar personeelszaken@hageveld.nl, ter attentie van Sandy Schenk.

Van docenten vragen wij in principe een eerstegraads of tweedegraads bevoegdheid, óf de bereidheid om deze bevoegdheid te behalen.

Stage lopen op College Hageveld
Ben je student / docent in opleiding en wil je graag stage lopen op College Hageveld? Kijk dan eens verder op de site; er staat veel informatie op over het onderwijs en de schoolorganisatie. Wij zijn aspirantlid van ROSA, het regionale samenwerkingsverband van opleidingsscholen. De schoolopleiders van College Hageveld zijn Tim Jacobs en Birgit Kristen.

Je bent van harte welkom om kennis te maken, bijvoorbeeld op de Open Dag of om een dag mee te lopen met een docent.

Je kan een brief schrijven met je motivatie en CV naar personeelszaken@hageveld.nl, ter attentie van Sandy Schenk.