Stel live je vragen via Teams!

We begrijpen dat het maken van een keuze voor een middelbare school in deze tijd niet makkelijk is. We zitten daarom live via Teams voor jou (en je ouders) klaar om al je vragen te beantwoorden. Op maandag 15 februari tussen 16.00-16.30  kan je vragen stellen aan twee brugklasleerlingen, Lysanne (teamleider klas 1) of Peter (rector). Op dinsdag 16 februari tussen 16.00-16.30 uur kan je vragen stellen aan Quirine (zorgcoördinator) en Alexa (conrector onderwijs). Wat moet je doen om met ons in contact te komen? 

Klik op maandag 15 februari op deze link en volg daarna de stappen.

Klik op maandag 16 februari op deze link en volg daarna de stappen.

Om ons live te zien en spreken volg je deze stappen als je op de link hebt geklikt:

  1. Er wordt een internet browser gestart. Je kunt kiezen: als je Teams op je laptop hebt staan, open je dat.  Of je kiest voor doorgaan in de browser. Allebei kan.
  2. Vlak voordat je kunt klikken op deelnemen kun je in je schermpje je naam invullen. Doe dat! Je voor- en achternaam graag invullen.
  3. Klik op deelnemen. Je komt nu als gast in de wachtkamer van de meet & greet. Wij zien dat je er bent en kunnen je toelaten.
  4. We zullen jullie in kleine groepjes toelaten, wel zo leuk en gaat sneller.
  5. Afhankelijk van het aantal gasten kan het iets langer duren. 

We hopen je maandag of dinsdag te zien! 

Virtuele tour

Wil je graag een keer binnen kijken? Het is mogelijk om Hageveld te bezoeken via een digitale tour. In deze tour kan je meer te weten komen over ons gebouw, onze vakken, activiteiten op Hageveld, de leerlingen en onze docenten. 

Als je op de tour klikt zie je links onderin drie icoontjes staan. Via deze icoontjes kom je bij de plattegrond en bij een schaalmodel van de school. Ook kan je hier navigeren naar verschillende verdiepingen. Via het menu aan de rechterkant kan je een kijkje nemen bij de verschillende vakken en kan je overige informatie vinden. Het werkt heel goed op een tablet, maar kan zeker ook op je laptop of PC.

We wensen je veel plezier! Klik hier voor de tour.

Webinars op zaterdag 6 februari

We hebben een aantal webinars gegeven. Wil je deze graag terugkijken? Klik dan op onderstaande titels om de webinar terug te kijken. 

Open Dag App

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Op deze website vind je veel informatie, maar download vooral ook de Open Dag App en kies vervolgens Hageveld. In de app vinden je ouders en jij alle informatie die je nodig hebt om meer te weten te komen over onze school. 

Digitale informatiemiddagen en -avonden. 

Deze middagen en avonden zijn via deze link live te volgen op onderstaande data en tijden. Wil je een webinar graag terugkijken? Klik dan op de titel. 

Op maandag 8 februari 2021 is er een digitale informatieavond voor (mogelijk) nieuwe leerlingen en ouders van 19.30 tot 20.30 uur. 
Op woensdag 10 februari 2021 is er een digitale informatieavond voor de ouders van de toekomstige VIA-leerlingen van 19.30 tot 21.00 uur.

Op
maandag 15 februari tussen 16.00-16.30 uur is het mogelijk om de rector en teamleider van de brugklas digitaal te ontmoeten via Teams. Tijdens dit moment kunnen er persoonlijk vragen worden gesteld over Hageveld aan Peter Stam en Lysanne Klatt. 

Klik op  deze link om live je vragen te stellen. 

Op dinsdag 16 februari tussen 16.00-16.30 uur is het mogelijk om onze conrector onderwijs en zorgcoördinator digitaal te ontmoeten via Teams. Tijdens dit moment kunnen er persoonlijk vragen over leerlingbegeleiding worden gesteld aan Alexa Oosterling en Quirine Pronk. 

Klik op  deze link om live je vragen te stellen.