Kunst en Cultuur

Naast de vakken tekenen, handvaardigheid, muziek en drama kun je drie keer per jaar meedoen aan Glad Marmer, een open podium waar je je talent kunt laten zien: zingen, dansen, cabaret en muziek maken. Speel je een muziekinstrument en houd je van klassieke muziek? Dan kan je meedoen aan Glad Marmer Klassiek in het najaar. Elk jaar wordt er een toneelstuk door leerlingen opgevoerd. Hier kun je auditie voor doen. Vanaf klas 4 kun je kiezen voor KunstBeeldend, KunstDrama of KunstMuziek als eindexamenvak.

Kijk op onze activiteiten pagina om te bekijken welk evenement er aan komt!

Sport

Voor sportieve leerlingen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan allerlei toernooien: het NK Schoolhockey, roeiwedstrijden, hardlopen, volleyball, rugby zijn voorbeelden van toernooien waar wij aan meedoen. Jij misschien ook?

Talen

Op Hageveld heb je veel keuzemogelijkheden als het gaat om de talen. Naast Nederlands en Engels kun je kennismaken en uiteindelijk ook kiezen voor de talen Frans, Duits en Spaans. In verschillende leerjaren bieden deze vakken extra masterclasses aan waarbij je een internationaal certificaat kunt halen, denk aan Cambridge, Delf, Déle, en Goethe.