Aanmelden

Wat leuk dat je gekozen hebt voor Hageveld. Met een eenduidig vwo-advies kan jij je van maandag 20 februari t/m donderdag 9 maart 2022 digitaal aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. 

Als het om toelating gaat, maken wij geen onderscheid tussen leerlingen uit de regio Zuid-Kennemerland en de regio Haarlemmermeer. Zit jouw broer of zus op Hageveld? Met het juiste advies én met onze school op nummer 1 word je automatisch op Hageveld geplaatst.

Heb je een je een havo/vwo-advies gekregen en wil je toch graag naar Hageveld? Dan kunnen je ouders contact opnemen met aannamecoördinator Leerlingcoördinator 1 en 2.  Als wij denken dat jij die ene uitzondering bent en dat je het hier toch gaat redden, nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek.

Aanmeldingsprocedure

Als je kiest voor Hageveld kan je samen met je ouders het aanmeldformulier invullen op onze website. Je vader of moeder ontvangt per mail een dag na deze bevestigingsmail een overzicht van de ingevulde gegevens voor de aanmelding. 

Op 22 maart na 15.00 uur vermelden wij de geplaatste leerlingen op onze website. Voor jouw vermelding wordt aan je ouder(s)/verzorger(s) toestemming gevraagd via het aanmeldformulier.

Op 22 maart tussen 13.00 en 15.00  uur wordt er naar jouw ouder(s)/verzorger(s) gebeld om te vertellen op welke school je geplaatst bent als het een andere school is geworden dan je eerste keuze. Ook ouder(s)/verzorger(s) van nog niet geplaatste leerlingen worden gebeld.

Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure kan je terecht op brugweb. 

De lotingsprocedure bij overaanmelding

Het kan zijn dat zich meer leerlingen aanmelden dan dat wij plek hebben voor de brugklas. Dan moet er worden geloot. Natuurlijk gebeurt dit onder toeziend oog van de notaris. 

Mocht je graag naar Hageveld (regulier of VIA) willen zet dan beide op de eerste regel van je top 7 (VIA - regulier of regulier - VIA), want dan heb je nog zes andere scholen waar je terecht kunt na een eventuele loting.

Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure klik hier

De kennismakingsdag van de toekomstige brugklasleerlingen is op woensdag 28 juni 2023.