Aanmelden

Wat leuk dat je gekozen hebt voor Hageveld. Met een eenduidig vwo-advies kan jij je van maandag 8 februari t/m maandag 8 maart digitaal aanmelden via het inschrijfformulier op onze website.

De aanmeldingstermijn is verstreken. Voor bijzonderheden of vragen kun je contact opnemen met onze administratie. Telefoonnummer: 0235100100

Als het om toelating gaat, maken wij geen onderscheid tussen leerlingen uit de regio Zuid-Kennemerland en de regio Haarlemmermeer. Zit jouw broer of zus op Hageveld? Met het juiste advies én met onze school op nummer 1 word je automatisch op Hageveld geplaatst.

Heb je een je een havo/vwo-advies gekregen en wil je toch graag naar Hageveld? Dan kunnen je ouders contact opnemen met aannamecoördinator Lysanne Klatt. Als wij denken dat jij die ene uitzondering bent en dat je het hier toch gaat redden, nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek.

Aanmeldingsprocedure

Als je kiest voor Hageveld kan je samen met je ouders het aanmeldformulier invullen op onze website (termijn is inmiddels verstreken). Je vader of moeder ontvangt per mail een dag na deze bevestigingsmail een overzicht van de ingevulde gegevens voor de aanmelding. Wij vragen om dit formulier te printen. 

Dit ingevulde formulier (overzicht gegevens) kunnen jullie samen met het aanmeldformulier Voortgezet Onderwijs (regio zuid-Kennemerland) of onderwijskundig rapport (regio Haarlemmermeer) met daarop het advies, en een kopie van het identiteitsbewijs (wordt na controle vernietigd) inleveren bij onze receptie op de volgende data:

1, 2, 4, 5 en 8 maart van 15:00 - 17:00 uur,  3 maart van 14:00 – 17:00 uur en op 9 maart van 09.00 - 11.00 uur.

Willen jullie zo vriendelijk zijn alle documenten in een envelop bij ons in te leveren, met daarop de voor- en achternaam van uw zoon/dochter en de naam van de basisschool.

Op 17 maart krijg je te horen of je geplaatst bent op Atheneum College Hageveld.

De lotingsprocedure bij overaanmelding

Het kan zijn dat zich meer leerlingen aanmelden dan dat wij plek hebben voor de brugklas. Dan moeten we loten. Natuurlijk gebeurt dit onder toeziend oog van de notaris. We houden ons daarbij aan de afspraken uit het lotingsconvenant Zuid-Kennemerland.

 Mocht je graag naar Hageveld (regulier of VIA) willen zet dan beide op de eerste regel van je top 5 (VIA - regulier of regulier - VIA), want dan heb je nog vier andere scholen waar je terecht kunt na een eventuele loting.

Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure klik hier