Onze lessen

We hebben een breed aanbod aan vakken en geven je de mogelijkheid om daarin keuzes te maken. Wil je graag Latijn of Spaans? Of allebei? Ben je meer van de creatieve vakken of ligt je hart meer bij science of informatica? We hebben het allemaal.

Je hebt bij ons meestal drie lessen van 80 minuten per dag en daarnaast zijn er de Hagevelduren van 40 minuten. Dat zijn keuzeblokjes waaruit je zelf keuzes maakt. Ga je naar een steunles voor een vak dat je moeilijk vindt of ga je naar een masterclass van een vak waar je meer uitdaging kunt gebruiken? Dat bepaal je zelf.

Behalve steunlessen en masterclasses zijn er nog veel meer leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Denk maar aan toneelspelen, optreden op Glad Marmer, werken voor de leerlingenraad of de licht- en geluidploeg, praten als Brugman in de debatingclub en deelnemen aan allerlei sporttoernooien. Het leuke is dat je dit allemaal onder schooltijd kunt doen, tijdens de Hagevelduren.

We vinden het belangrijk dat je na zes jaar Hageveld met een brede blik, als zelfstandige en zelfverzekerde student met veel kennis en vaardigheden de wereld in stapt.