Atheneum College Hageveld
Hageveld 15
2102 LM Heemstede

Tel. 023 5 100 100
Fax 023 5 100 150

Mail college@hageveld.nl
Routebeschrijving

 

 

 

 

Bekijk het vakantieschema


Bekijk hier de schoolgids

 (18-19 komt binnenkort)
 

 

 Lees meer over ANBI

   

 

 

schoolgids Schoolgids Schoolgids 2014-2015 null null null null null null null null
  Welkom bij Atheneum College Hageveld

 

 

Atheneum College Hageveld is gelegen op landgoed Hageveld en is gehuisvest in een gebouw dat voorheen een klein-seminarie herbergde. Het is een sfeervol monumentaal gebouw dat wordt omzoomd door veel groen. Ook de sportvelden liggen rondom de school.  

College Hageveld is het enige zelfstandige atheneum dat Nederland telt. Wij bieden onze leerlingen een inspirerende werkomgeving.

 

De sfeer die wij als school nastreven laat zich het best vangen in een zevental trefwoorden: Betrokkenheid, Vertrouwen, Veiligheid, Respect, Enthousiasme, Uitdaging en Ontplooiing. Het zijn de bouwstenen van ons atheneum.

 

 

 

Atheneum met keuze-Latijn Wereldburgerschap Ruimte voor eigenheid Sporten op een landgoed Ga naar de website van 200 jaar Hageveld
 Laatste nieuws

Lesrooster schooljaar 2018-2019 (lees meer)

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). (lees meer)

Daarmee krijgen mensen meer en sterkere privacyrechten. College Hageveld vindt informatiebeveiliging en privacy van leerlingen en medewerkers erg belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om deze gegevens te beschermen en vertrouwelijk te behandelen.