Kom kennismaken met Hageveld

13-01-2021
Vanwege alle maatregelen rondom corona zijn er dit jaar op de middelbare scholen geen fysieke open dagen. Elke school heeft daarom een digitaal programma ontwikkeld waardoor je online kunt kennismaken met de verschillende scholen. Hoe je kunt kennismaken met Hageveld zetten we hieronder voor je op een rijtje. 
 
Virtuele tour 
We hebben een heel mooie en uitgebreide virtuele tour ontwikkeld. Klik hier om Hageveld te bezoeken. In de virtuele tour kun je ons gebouw van binnen en buiten zien.  Door de hele tour komen de rector, leerlingen en medewerkers van Hageveld aan het woord. Verder wordt er informatie gegeven over alle vakken en een aantal specifieke activiteiten.   
 
Open dag app 
Via de App of Play Store kun je de Open dag app downloaden en vervolgens kun je Hageveld (of College Hageveld of Atheneum College Hageveld) intypen. In deze app vind je informatie over Hageveld algemeen, VIA Hageveld, de brugklas en de docenten van Hageveld. Daarnaast kom je via de plattegrond ook in onze virtuele tour terecht. Via deze app kun je je vanaf 18 januari a.s. ook inschrijven voor de virtuele open dag op 6 februari.  
 
Virtuele open dag 6 februari a.s.  
Vanaf 18 januari kun je je via de Open dag app of via onze site  aanmelden voor een virtuele rondleiding door onze school op zaterdag 6 februari a.s. De rondleiding duurt een half uur. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen. De open dag is zowel voor jou als je ouders bestemd. Je hoeft je maar met één mailadres aan te melden.  De rondleidingen zijn op de volgende tijden: 

 • 09.30-10.00 uur 
 • 10.30-11.00 uur  
 • 11.30-12.00 uur 
 • 12.30-13.00 uur 
Webinars op de open dag van 6 februari a.s. 
Op 6 februari kun je online ook een aantal webinars volgen. Hiervoor hoef je je niet aan te melden. Klik op deze link van ons YouTube-kanaal. Daar verschijnt vanzelf ons live event. Zie hieronder de titels en tijden: 
 
 • 09.00-9.30 uur: meet en greet met de rector en teamleider klas 1. Tijdens dit webinar krijg je informatie over de brugklas en is er de gelegenheid om vragen te stellen. 
 • 10.00-10.30 uur: meet en greet met een brugklasmentor, brugklasleerling en klassenleerling. Tijdens dit webinar zullen zij hun ervaringen delen en geven ze antwoord op al je vragen. 
 • 11.00-11.30 uur: VIA Hageveld. Tijdens dit webinar krijg je algemene informatie over VIA  en is er de gelegenheid om vragen te stellen. 
 • 12.00-12.30 uur: leerlingenbegeleiding. Tijdens dit webinar geeft onze zorgcoördinator informatie over begeleiding bij o.a. dyslexie, plannen en autisme. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen.
 Webinars in februari 
Onderstaande webinars kun je ook online volgen via ons eigen YouTube-kanaal.  

 • 8 feb 19.30-21.00 uur: informatieavond nieuwe brugklas 
 • 10 feb 19.30- 21.00 uur: informatieavond VIA  
 • 15 feb 16.00-17.00: webinar rector, teamleider klas 1 
 • 16 feb 16.00-17.00 uur: webinar leerlingbegeleiding met informatie over begeleiding op Hageveld zoals hulp bij dyslexie, autisme en plannen. 

Klik op deze link van ons YouTube kanaal . Daar verschijnt vanzelf ons webinar op bovengenoemde tijdstippen. 

Experience 
De Experience van 13 januari jl. kon helaas niet doorgaan vanwege de lockdown. Zodra het mogelijk is, organiseren we deze alsnog. Heb je je hiervoor ingeschreven, dan ontvang je van ons nog bericht. Houd ook onze website in de gaten.  
 
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je via ons vragenformulier of door te mailen naar college@hageveld.nl contact met ons opnemen.Terug