donderdag 7 november 2019

Klassieke muziek op Hageveld, op 21 en 22 november a.s. (lees meer)

Een najaarstraditie van College Hageveld: een avondvullend concert met klassieke muziek en dans, uitgevoerd door leerlingen en enkele docenten. Voor de dertiende editie van Glad Marmer Klassiek wordt er op twee avonden een prachtig programma gebracht in de sfeervolle setting van de aula van College Hageveld. Ieder jaar weer is het publiek enthousiast en verbaasd over de talenten van de deelnemers.

Na de audities is er een afwisselend en verrassend programma samengesteld, met deelnemers uit vrijwel alle klassenlagen. De piano is sterk vertegenwoordigd, maar daarnaast zijn de viool, de fluit, de harp en de accordeon te horen. Ook is er ruimte voor klassieke zang en dans. De deelnemers zijn volop aan het oefenen om hun uitvoering te perfectioneren en zij kijken ernaar uit, om na al dat oefenen aan het publiek te laten te laten horen en zien waartoe dat geleid heeft.

De uitvoeringen, op 21 en 22 november a.s., zullen plaatsvinden in de aula van College Hageveld, Hageveld 15, 2102 LM Heemstede. De aanvang is 19.30 uur.

Kaarten voor de uitvoeringen zijn te reserveren via de administratie van College Hageveld (college@hageveld.nl, tel. 023-5100100). Ze kosten 6 euro per stuk, inclusief een pauzeconsumptie.