donderdag 31 augustus 2017

Informatie over start schooljaar 2017-2018

De schoolvakantie duurt tot en met zondag 3 september 2017. Op maandag 4 september begint het nieuwe schooljaar. De jaaropening voor de reguliere brugklas en VIA is maandagavond 4 september. De eerste schooldag is dinsdag 5 september.

Meer informatie over de eerste schoolweek kunt u vinden achter de inlog in Mijn Hageveld.


Tegen het einde van de grote vakantie, op donderdagmiddag 31 augustus ontvangen ouders en leerlingen een digitale nieuwsbrief via het bij ons bekende mailadres.

 

Hierin staat waar u de informatie kunt vinden over het nieuwe schooljaar, met actuele gegevens m.b.t. de eerste schooldag, schoolgids, regelingen en afspraken. Ook staat er met ingang van donderdag 31 augustus informatie op Mijn Hageveld, het beschermde gedeelte van onze website www.hageveld.nl. Huidige leerlingen en hun ouders hebben hiervoor een inlognaam en wachtwoord. In Magister zijn de roosters in te zien.

 

Nieuwe leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) ontvangen voor de eerste schoolweek informatie om in te kunnen loggen op Mijn Hageveld en Magister. De ouder(s)/verzorger(s) ontvangen dit per post, nieuwe leerlingen krijgen dit per post en een exemplaar in de eerste mentorles.